Werken bij Rezuld is samen bouwen aan resultaat!

Werken in een dynamische, uitdagende wereld. Wie wil dat niet? Wanneer je bij Rezuld komt werken kom je terecht in een fijne (werk)sfeer met daar waar nodig de juiste begeleiding.

IMPACT MAKEN MET RESULTAAT.

Hoe kun jij daar deel van uitmaken? Wil jij met ons werken of stage lopen?

Rezuld. Een gedreven, innovatief bedrijf met een aanpakkersmentaliteit – gewoon DOEN!

Bij Rezuld begint je dag met een verse kop koffie en je sluit de dag af met een grote glimlach, je hebt een resultaat behaalt. Dit resultaat kan iets persoonlijks zijn dat je hebt geleerd tijdens de projecten waarbij je collega je ondersteund heeft. Of het behalen van een deadline waarbij je collega je de juiste uitdagende vragen heeft gesteld om tot dit prachtige eindresultaat te komen. De dagen zijn nooit standaard, soms binnen, soms buiten en altijd met het doel om samen verder te groeien. Met als basis de mooie lokale vastgoedprojecten.

Omdat we een platte kleine organisatie zijn is iedereen adviseur die voor onze klant het beste resultaat wil behalen. De onderstaande vacatures zijn dan ook op basis van hoe jij deze graag wil invullen. Wil je 100% bim modelleur zijn of juist een combinatie van dit allen, geen probleem, hier gaan we graag met je over in gesprek.

Wat kan je dan zoal verwachten? Wat kunnen we elkaar bieden? Zie hieronder onze openstaande vacatures en je kan natuurlijk altijd het contactformulier invullen en we nemen snel contact met je op! Een afspraak is snel gemaakt…

REZULD – een gedreven, innovatief bedrijf met een aanpakkersmentaliteit.
JIJ – een creatief, gepassioneerd mens met praktische uitvoerbaarheid.

REZULD staat voor nieuwe ervaringen opdoen, samen werken naar nieuwe resultaten, nieuwe trotste momenten creëren, nieuwe uitdagingen aangaan. Dat doen we door onze particuliere opdrachtgevers te ontzorgen in het gehele ontwerp- en bouwproces, de vastgoedeigenaren hun panden te laten verduurzamen, de con-collega’s te ondersteunen met de juiste juridische toetsingen en subsidieaanvragen, samen met hulpbehoevenden een prettige leefruimte te creëren, gemeentelijke en regionale overheden te ondersteunen, maar vooral anderen vooruithelpen.

En dat doen we met resultaat!

De dag begint bij ons dan ook met een verse kop koffie met je collega’s. We hebben geen functies, alleen maar collega’s met andere uitdagende projecten. Er zit veel diversiteit in deze projecten, zoals planning en doelen, en het is misschien cliché, maar daardoor is echt elke dag anders.

Om een goed resultaat te bereiken geloven wij in veel vertrouwen en veel vrijheid. Je neemt veel verantwoordelijkheid voor meerdere projecten en die vragen elke dag iets anders van je. Je bepaalt zelf hoe jouw dag eruit ziet.

Je kan de wensen van opdrachtgevers verwerken in een ontwerp, bestektekeningen opzetten, een vergunningprocedure voorbereiden, met opdrachtgevers projecten doorspreken, een energie-adviesrapport schrijven, projecten begeleiden, adviseren over mogelijke duurzaamheidspakketten en nog veel meer. Wat je samen met ons wil bereiken kun je zelf bepalen. We groeien samen!

Ons vakjargon zoals BENG, duurzaamheid, Energieadvies, Wet Kwaliteitsborging, bouwbesluit, BIM, WTW Sketchup zijn niet nieuw voor je of dagen je zelfs uit. Daar weet jij raad mee of daar wil je meer van te weten komen.

Een opdracht die niet direct binnen de bestaande kaders past, zien wij als mooie opdrachten, een gezamenlijke uitdaging, jij ook?

Je toekomstige werkplek is in een kantoor verzamelgebouw op Ekkersrijt, samen met onze buren maken we er een gezellige boel van.

Je staat in nauw contact met onze opdrachtgevers, je collega’s en andere adviseurs met een warme, menselijke en geen koud zakelijke benadering, want…

Samen gaan we voor resultaat, GEWOON DOEN !

Passen wij en jij bij elkaar?

  • Wij zijn een leuk jong gedreven team
  • Jij wil graag samenwerken en samen groeien, je bent een doener
  • Wij bieden flexibiliteit (tijden en werkplek)
  • Jij bent 24-40 uur beschikbaar
  • Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Ekkersrijt
  • Jij kan zelfstandig werken en bent resultaatgericht
  • Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Personeelshandboek)
  • Jij hebt een afgeronde studie MBO/HBO Bouwkunde of Vastgoed & Makelaardij
  • Wij bieden je persoonlijke ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Herken jij jezelf in bovenstaande? Heb jij zin om met ons deze uitdagingen aan te gaan? Geef ons een seintje via bovenstaand formulier dan nemen wij graag contact met jou op.

ACTUELE VACATURES

Bouwkundig modelleur

24-40 uur
Wij zoeken een bouwkundig modelleur die klaar is om samen met ons de volgende stap wil zetten!

Adviseur BENG

24-40 uur
Wij zoeken diegene die verder wil denken in de mogelijkheden van de BENG en vastgoedprojecten wil verduurzamen!

Projectleider Renovatie & Verduurzaming

24-40 uur
Wij zoeken een projectleider vastgoed die van aanpakken weet, projecten praktisch kan benaderen en begeleiden en de spil wil zijn in diverse trajecten.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Erkend leerbedrijf

Studeer jij een MBO/HBO/WO-opleiding?

Studeer jij een MBO-opleiding in de bouw/vastgoed? Kom dan bij ons lerend werken! Zo krijg jij de kans om het vak in de praktijk te leren. Dit gebeurt in de vorm van een leerbaan of stage.

Zo zorgen we er samen voor dat er voldoende opgeleide vakmensen zijn voor in de toekomst! Zien we jou binnenkort?