Werken bij Rezuld

Interview met collega Jamyson.

Jamyson, wil je eens vertellen hoe je Nick en Stef hebt leren kennen?

Wij kennen een gezamenlijke collega en vanuit daar ben ik benaderd om eens te kijken of ik bij Rezuld aan de slag wilde gaan. Het klikte meteen, de mannen krijgen hele interessante opdrachten binnen waar ik heel enthousiast over werd en graag mee aan de slag wilde gaan.

Hoe is de samenwerking met Rezuld?

Uit het eerste gesprek kwam al meteen naar voren dat er een ideale combinatie mogelijk is om het beste resultaat te behalen voor de klant. Met Rezuld bundelen we dus onze krachten samen. Ik heb zelf een eigen interieurontwerp bureau en vanuit daar ben ik gaan samenwerken met Rezuld. Ze hebben me een eigen plekje gegeven in hun kantoor, dit geeft een gevoel van samenhorigheid, collegialiteit en korte communicatielijnen, zeg maar gezellig en professioneel tegelijk.

Wat doe je zoal bij Rezuld?

Mijn specialisme zit hem vooral in het interieur gedeelte van het bouwproces. Daarom is de combinatie tussen mij en Rezuld juist zo interessant. Ikzelf ga met de klant de binnenkant van een project vormen en Rezuld vormt de buitenkant. Omdat we de wensen van de klant optimaal en volgens wet- en regelgeving kunnen ontwerpen, is dit de ideale combinatie – “the best of both worlds”!

Wat is het mooiste wat je uit deze samenwerking kan halen?

Het resultaat natuurlijk. Maar de communicatie is ook een goed voorbeeld, die loopt ook heerlijk. Alles gaat soepel en er is een hele fijne werksfeer. Stef en Nick zijn hele relaxte gasten om mee samen te werken. En broodjeszaak Bufkes om de hoek natuurlijk niet te vergeten 😉

Hoe zou je een dag bij Rezuld omschrijven

Bij Rezuld ligt de werkdruk vrij hoog, maar omdat Nick en Stef eigenlijk altijd het hoofd koel houden, gaat dat heel goed, ze hebben controle en dat geeft vertrouwen.

Je start je dag met een koffietje en neemt samen de dag door. Vanuit daar krijg je de laatste stand van zaken te horen over de opdrachten waar jij je die dag mee bezig gaat houden. En tussen het werken door is er tijd voor feedback, tijd om samen te sparren en natuurlijk ook voor leuke kantoorhumor.

Rezuld is een gezellige, serieuze en leerzame werkplek met leuke collega’s!