Bij Rezuld is
het gewoon DOEN!

Binnen Rezuld zijn we overtuigd dat we door onszelf te zijn we blijven ontwikkelen en we een beter resultaat behalen, GEWOON DOEN.

Gewoon DOEN

9

Gewoon DOEN

De wegen die je wilt bewandelen zitten volop uitdagingen en barricades. Bij Rezuld halen we deze barricades weg en gaan samen de uitdaging aan, gewoon DOEN!

9

Onze visie

Wij willen samen bouwen aan een gedragen resultaat met onze kwaliteit geborgd in diverse projecten die een duurzame omgeving creëren.

9

Onze missie

Wij ondersteunen graag onze opdrachtgevers met onze kennis en kunde en tomeloze inzet om hun duurzame doelen tot een kwaliteitsvolle en prachtig eindresultaat te brengen.

ONS TEAM

Stef Essens

Adviseur / Eigenaar

Nick Couwenberg

Adviseur / Eigenaar

Harald Dogge

Adviseur / Bouwkundig modelleur

Niels van Moorsel

Adviseur / Bouwkundig modelleur

Lonne Saris

Adviseur / Bouwkundig modelleur

Jamyson Limonier

Adviseur / 3D interieurontwerper

Peter de Sera

Adviseur / VTH overheid

Rik Kerkhof

Adviseur / Bouwkundig modelleur

GEWOON DOEN!

Binnen Rezuld hebben we een duidelijke werk- en leefwijze, namelijk onszelf zijn – GEWOON – en aanpakken – DOEN -.

Wij werken op dezelfde manier als we leven. Dit betekent dat we op persoonlijk vlak gewoon doen tegen iedereen, gewoon onszelf zijn. Gewoon doen tegen onze (con-)collega’s en gewoon willen samenwerken. Gewoon doen door het gezamenlijke eindresultaat te bereiken, afspraken nakomen en inzet tonen. Gewoon doen door samen aan te pakken, geen hiërarchie. Hierdoor zijn er bij Rezuld geen barricades om samen een mooi eindresultaat te behalen. Losstaand van wat dat eindresultaat dan mag zijn voor eenieder, maar we blijven vooral gewoon DOEN.

Beperkingen leg je vaak jezelf op en hierdoor zijn de wegen die je wilt bewandelen ook gebarricadeerd. Bij Rezuld denken we niet in onmogelijkheden, maar in mogelijkheden. De opdrachten die we doen willen we dan dus ook op deze manier, onze manier, opleveren.

Als personen willen we samenwerken en samen groeien. Door te blijven denken in mogelijkheden, door gewoon te DOEN.

VISIE en MISSIE

Wij denken dat we met deze manier van leven en werken ook onze projecten tot een beter eindresultaat kunnen brengen. Dat we onze samenwerkingen beter (en leuker) kunnen maken en hierdoor ook onze visie van een duurzame (leef)omgeving beter kunnen vormen.

SAMEN BOUWEN
AAN RESULTAAT

KWALITEITSBORGING
IN PROJECTEN

DUURZAME
OMGEVING

WIE ZIJN WIJ?

Rezuld is een plek waar je er nooit alleen voor staat. Daag je jezelf uit, creëer jij resultaat? We werken met een personeelshandboek dat we samen passend maken, mede door jouw inbreng. Zo zit iedereen goed op z’n plek.

Samen met onze opdrachtgever vormen wij de rode draad in het gezamenlijke proces. We kijken naar welk resultaat de opdrachtgever wil bereiken en adviseren welk pad we samen gaan bewandelen om daar te komen.

Dit betekent dat we werk uit handen nemen, informatie verlangen van de opdrachtgever, elkaar overtuigen, adviseren en samen trots zijn op het mooie resultaat.

Natuurlijk werken we niet altijd. We werken hard, maar we genieten daarnaast ook net zo hard. We zijn genieters van het leven en willen ook met jou genieten van het leven. Een borrel of een uitje op zijn tijd zijn niet alleen wenselijk, maar de standaard binnen Rezuld.

We zorgen voor resultaat met onze eigen ervaringen en kennis. Jij ook?

Geboren tussen 1971 en 1985, zijn wij deel van de Pragmatische generatie. Onze processen op de werkvloer willen we beter en leuker maken en dat terwijl we de tijd zonder internet, een draaischijf op de telefoon en een cassettebandje nog goed kunnen herinneren.
Daarentegen zijn de volgende generaties, X, Y en Z juist de digitale generatie. Zij zoeken een goede werk-privé balans en willen uitgedaagd worden. Gewoon DOEN, onze visie, sluit daar perfect bij aan.

We willen graag de verbinder zijn tussen deze generaties, en daarbij collega’s én onszelf uitdagen.

Er is voor elke generatie plek op de werkvloer van Rezuld. Iedereen die naar een bepaald resultaat streeft en daar op ieders eigen positieve manier een goede bijdrage aan geeft is welkom.
Welkom op een generatiebestendige en uitdagende werkvloer!